Homehome__thuiskomen_in_je_lijf.htmlhome__thuiskomen_in_je_lijf.htmlshapeimage_2_link_0
  Thuiskomen thuiskomen.htmlthuiskomen.htmlshapeimage_3_link_0
 Metabolic Balancemetabolic_balance.htmlmetabolic_balance.htmlshapeimage_4_link_0
       De vier fasenDe_vier_fasen.htmlDe_vier_fasen.htmlshapeimage_5_link_0
         ErvaringenErvaringen.htmlErvaringen.htmlshapeimage_6_link_0
  Individueel trajecthttp://www.google.com/Individueel_traject.htmlIndividueel_traject.htmlshapeimage_7_link_0shapeimage_7_link_1
        Groepstrajecthttp://www.google.com/Groepstraject.htmlGroepstraject.htmlshapeimage_8_link_0shapeimage_8_link_1
      Kind en voedingkind_en_voeding.htmlkind_en_voeding.htmlshapeimage_9_link_0
 Veel gestelde vragenVeelgestelde_vragen.htmlVeelgestelde_vragen.htmlshapeimage_10_link_0
        ProcedureProcedure.htmlProcedure.htmlshapeimage_11_link_0
Kosten en vergoedingKosten_en_vergoedingen.htmlKosten_en_vergoedingen.htmlshapeimage_12_link_0
   Links en literatuurLinks_en_literatuur.htmlLinks_en_literatuur.htmlshapeimage_13_link_0

Metabolic Balance Recepten

Oranje soep   5 porties

wat je  nodig hebt

voor 5 porties 5 x je hoeveelheid groenten van diner

verdeel over: Wortel, pastinaak, pompoen, zoete bataat en knolselderij

Neem naar smaak 2 tenen knoflook en een ui

Neem een stukje verse gemberwortel

Een portie vegetarische biologische bouillonpoeder (let op natuurlijke ingrediënten, geen toegevoegde suiker of smaakmakers) of zelfgetrokken vlees bouillon

Bereiding

Zet vast water op in koker of verwarm de zelfgetrokken bouillon

Snijd de groenten in blokjes

Snijd ui en knoflook in kleine stukjes en bak in pan met dikke bodem langzaam in sesamolie of kokosolie. Je kunt ook olijfolie nemen met klein beetje toegevoegde boter.


Voeg als ui en knoflook glazig zijn alle groenten toe

Voeg naar wens maximaal een liter kokend water toe, maar minder mag ook.

Deze soep is beste als hij vrij dik is

Voeg ook het stukje gemberwortel toe (evt in zeefje of los verkrijgbaar theezakje, dan kan je het later makkelijker weer verwijderen)

Voeg bouilonpoeder toe

Kook alles gaar in ongeveer 20 minuten

Maak de soep als je wilt fijn met blender, maar zorg dat je er een paar stukjes in houdt. Let op als de gember niet fijn is gemalen, haal het er dan uit

Verdeel de soep in 5 gelijke porties

Eet meteen één portie versierd met blaadje Basilicum.

Erg lekker met roggebrood en stukje witte geitenkaas

Vries de rest per portie in , dan is het later snel ontdooit en heb je nooit te veel.

Wij nodigen iedereen uit lekkere Metabolic Balance recepten op te sturen naar info@thuiskomeninjelijf.nl